watsu és tudomány, watsu mint a gyógyulás eszkőze, watsu ami felszabadít

Stresszoldás felsőfokon migrénes panaszokra fejfájásra is ajánlott

Az agyhullám vizsgálatok kimutatták, hogy a lebegés (pl. watsu) hatásaként alfa, majd theta hullámok generálódnak, amelyeknek a hatására fokozódik az asszociációs képesség és a kreativitás. Színes képek és álomjelenségek bukkanhatnak fel. Ez a rendkívül tiszta tudatosság állapota. Lecsökkennek a külvilág zavaró tényezői, az agyad passzívan megpihen, izmaid ellazulnak. Nagyon hatékony a terápia relaxáló hatása, mélyül és lassul a légzésed. Szívedet kevésbé terheled, mert a pulzusod reflexesen csökken, oxigén takarékos üzemmódba áll át, amikor a víz arcodhoz ér.

Biokémiai folyamatok indulnak el a szervezetedben, amelynek eredményeképpen oldódnak a szorongásaid, a félelmeid, a dühöd. Csökken a vér koleszterinszintje, előnyös mértékben változik a koleszterinfajták aránya, endorfinszinted megemelkedik, ami hangulatjavító hatású.

Javul az alvásod minősége, regenerálódik a szervezeted, tested könnyebbé válik, fájdalmaid csökkennek. A stressz egyetlen természetes ellenszere a RELAXÁCIÓ. Megfigyelések szerint 1 óra relaxáció kb. annyi stresszt képes kivezetni a szervezetünkből, mint 8 óra pihentető alvás, ez kellemes testmeleg vízben még hatékonyabban működik.

További információ és bejelentkezés a terápiára: Götz Gábor Tel.:+36 20 386 79 20

Email:gotzgabor@gmail.com