Watsu és egyéb víziterápiák

Watsu és egyéb víziterápiák

Hatékony stresszoldás: masszázs a testnek, ringatás a léleknek

"Egyetlenegy probléma sem oldható meg azon a tudatossági szinten, amelyen az keletkezett." /Albert Einstein/

A víz egy ősi közeg, amiben benne van a teremtés, a MOST pillanata, a lélek tánca.

A session alatt megtapasztalhatod az egód nélküli énedet.

A Vízirelaxációban hasonló érzést élhetsz meg, ahogy körbeölel a víz, mint a magzatvízben. A Watsu terápia hatására egy lelki újjászületést, egy új lét-állapotot tapasztalhatsz meg, hogy az idő áramlásába könnyebb emberként léphess vissza.

A session alatt a terapeuta megóv a külső hatásoktól, idegrendszered megnyugszik, izomzatod ellazul. Gerinced mentesül a terhelés alól, csigolyáidnak szabad mozgást biztosítva. Egyszerre pihen a testedben az izomzatod és a lelked, miközben belső világodhoz is közelebb kerülsz.

Képzeld el Magad, ahogy a légzéseddel harmóniában a víz ringat, áramoltat, forgat, súlytalanul lebegsz és a gyógyító meleg víz érintése körbeölel. Olyan ez, mint egy lassú légzés tánc gravitáció nélkül. Megtapasztalhatod egy igazán mély, ellazult állapotban a tiszta figyelmet és az ősbizalmat.

Free flow azt jelenti, hogy nincs egy eltervezett koreográfia, nincs egy előre eltervezett módszer amivel dolgozunk, hanem a pillanat szüli meg hogy mit fogunk csinálni, mire vagy felkészülve.

További információ és bejelentkezés víziterápiára:

Götz Gábor

Tel.:+36 20 386 79 20

email cím: gotzgabor(kukac)gmail.com

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel:

Visszajelzés: "A Watsu és egyéb víziterápiáknak köszönhetően nincsenek panaszaim, a belső feszültségeim oldásában is kiemelkedően jó hatást tapasztalok. Olyan nyugalmat érzek magamon, amit előtte el sem tudtam képzelni, hogy létezik."