- Masszázs és érintés terápia

Azoknak ajánlom, akik nem szeretnének vízbe menni, vagy a saját otthonukban az utazás kellemetlenségei nélkül szeretnének megszabadulni a testükben lévő feszültségektől.

Tantsu lazító, relaxáló shiatsu

Képzelj el egy bölcsőt, melyben biztonságban érzed magad, miben könnyedén el tudod engedni a mindennapos rohanásból származó feszültségeidet. Mély relaxáló terápia (kényelmes ruhában történik a kezelés, nem kell levetkőzni): a kezelés alatt nem beszélünk és nem szól zene, hogy semmi ne terelje el a figyelmed a belső nyugalmadról, ritmusodról. Nagyon lassan, légzéseddel harmóniában ringatlak, lágy nyújtásokat, különleges masszázs elemeket alkalmazva oldom a blokkokat az energia pályáidon, a testedben. Pihentető, relaxáló kellemes 1 órában van részed, amelyben mély nyugalmi állapotba juthatsz el.

Shiatsu

Mély relaxáló terápia (kényelmes ruhában történik a kezelés, nem kell levetkőzni): a kezelés alatt nem beszélünk és nem szól zene, hogy semmi ne terelje el a figyelmedet belső nyugalmadról, ritmusodról. Nagyon lassan, légzéseddel harmóniában ringatlak, lágy nyújtásokat, különleges masszázs elemeket alkalmazva oldom a blokkokat az energia pályáidon. A meridián vonalakon ujjnyomással, tenyérnyomással történik a masszázs, segít Neked abban, hogy könnyedén el tudd engedni a mindennapos rohanásból származó feszültségeidet. Pihentető, kellemes 1 órában van részed, amikor mély nyugalmi állapotba juthatsz el.

További információ és bejelentkezés a terápiára: Götz Gábor Tel.: +36 20 386 79 20

Email: gotzgabor@gmail.com