Aqua Wellness (vízalatti módszer)

Ősbizalom, és könnyed áramlás bölcsője

a víz

Ez egy lehetőség, amivel megtapasztalhatsz egy igazán mély ellazult állapotot, a szeretetet és az ősbizalmat, ezáltal közelebb kerülsz Önmagadhoz, más emberekhez, a szabadsághoz és a szeretet kiteljesüléséhez.

Az élet esszenciálisan légzés és amikor egy kis időre is nem veszel levegőt, más dimenzióba kerülsz, ezért amikor kiemelkedik az arcod a vízből, olyan mint egy születés, átéled a védett állapotot, mint amikor a magzatvíz körbe ölelt. A kezelés hatására újra értékeled az életet, közelebb kerülsz a gyermeki énedhez.

A 90-es években útjára indult Aqua Wellnest, Osho két tanítványa, Kaya Femerling és Nirvano Martina Shulz fejleszette tovább, az "Osho Rebalancing"-ot (kiegyensúlyozást) adoptálták a vízben. A terápia alkotóit a delfinek és a bálnák szabad mozgása inspirálta, gyengéd és lassú mozdulatokat alkottak. Egy olyan világot, ahol rálelhetsz a belső békédre, harmóniádra, eggyé válhatsz a világegyetemmel.

Mindennek, ami létezik, van egy közös célja, egy közös lélegzete. Növények, állatok, sziklák és emberek lélegeznek. A Föld lélegzik. Az Anyatermészet a Teremtő láthatóvá lett lélegzete.

John Redtail Freesoul Cheyenne-Arapahoe-indián

Szeretet és ősbizalom

A légzéseddel összehangolva meleg vízben történik a terápia, olyan hőmérsékleten, mint amilyen a magzatvíz, testünk melege. A vízfelszínen, miután kellően ellazultál, megnyugodott a tested és felkészült arra, hogy körbe ölelje az egész testedet a víz, akkor egy előre megbeszélt jel után egy víz alatti utazás veszi kezdetét, amelynek segítségével megtapasztalhatsz egy magzati állapothoz hasonló érzést, amivel felfedezheted a játékos gyermeket, megtalálhatod az egód nélkül lényedet.

Olyan élményekben lesz részed, amelyekkel a jelenedet teheted könnyebbé, teljesebbé.

A kezelés a víz felszínén záródik, a mozdulatok elcsendesednek, de a belső energiáid tovább munkálkodnak. A kezelés végén lehetőséged van elmondanod tapasztalataidat, érzéseidet, hogy verbális úton is fel tudj szabadulni és könnyebben vehesd az élet áramlását. Elfogadd Önmagad, megértsd jobban a jelened.

/1: Egy orrcsipesz segítségével, hogy ne menjen a légutaidba a víz./

A 1,5 órás session ("kezelés") örök élményt ad mindenkinek,

jótékony hatásait felfedezheted Önmagadban, ha találkozunk a vízben.

További információ és bejelentkezés a terápiára:

Götz Gábor Tel.:+36 20 386 79 20

Email:gotzgabor@gmail.com

A születés hatásai a személyiség fejlődésében: prevenció, megértés, rebirthing (újjászületés)

Dr Jazzy-ben Háver-Varga Mariann-nal beszélgettünk a vízi újjászületésről, rebirthingről, víziterápiákról.