Viziterápia kezelés menete


watsu

watsu

watsu


watsuA viziterápia kezelés menete

Beszélgetéssel kezdünk, hogy kicsit megismerjük egymást, kialakuljon egy bizalmi légkör köztünk, hogy ki tudjam választani, milyen irányt vegyen a session a legjobb eredmény eléréséhez. Pl. eldöntheted, szeretnéd-e, hogy az egész fejed is elmerüljön a vízben, ami egy biztonságos metódus alapján történik. Újabb világ nyílhat meg előtted a víz alatt, egy orrcsipesz segítségül hívva hogy ne kerüljön víz a légutadba.

A lábaidra egy lebegtető szivacsot helyezek, ami meggátolja a lábad súlyedését és lassabban is tudlak mozgatni anélkül, hogy a medence aljához érne a talpad.

Légzéssel, ráhangolódással indítunk, majd a vízre felfekszel úgy, hogy a fejedet megtartom és figyelek Rád.

A szemedet becsukod és kezdődik egy óra súlytalan szabadság, önfeledt együttáramlás a vízzel. A session lehet nagyon lassú, dinamikusabb, víz felszíni, víz alatti, nyújtós, masszírozósabb, elmélyülősebb, a lehetőségek tárháza végtelen. Az egy órás lebegés alatt nem beszélgetünk egymással, hogy ne zavarjalak abban, hogy önmagadra tudj figyelni. A session végén lehetőséged van elmondanod tapasztalataidat, érzéseidet azért, hogy verbális úton is fel tudj szabadulni.

További információ és bejelentkezés víziterápiára:
Götz Gábor 
Tel.:+36 20 386 79 20
email cím: gotzgabor(kukac)gmail.com 

Ha tetszett az oldal, kérlek oszd meg ismerőseiddel: 
holotrop légzéstranszlégzés transzlégzés