Karácsonyi endorfin csomagok, ünnepi kedvezménnyel

watsu
Mindenkinek boldog, örömteli karácsonyt kívánok!

Eleged van a rohanásból, elfáradtál, szeretnél feltöltődni, de kevés az időd? Hatékony megoldásokat ajánlok az igényeidnek megfelelően azért, hogy most Te legyél a középpontban.


VIZIRELAXÁCIÓ (nem kell tudnod úsznod):

Képzeld el Magad, ahogy a légzéseddel harmóniában a víz ringat, áramoltat, forgat, súlytalanul lebegsz és a gyógyító meleg víz érintése körbeölel. Olyan ez, mint egy
endorfin
lassú légzés, tánc gravitáció nélkül. Megtapasztalhatod egy igazán mély, ellazult állapotban a tiszta figyelmet és az ősbizalmat.

A súlytalanság, a lebegés több dimenziós mozgás, amely rövid és hosszú távon is nyugtató és
pihentető hatású. Olyan állapotba, szintre jutsz el, ahol a benned lévő blokkok, feszültségek, traumák oldódnak, az energiáid kiegyenlítődnek és ettől könnyebbnek, szabadabbnak érzed Önmagad, közelebb kerülsz a belső Énedhez. Ez a bevált, könnyed, eredményekben gazdag módszer garantálja, hogy ellazul a tested, több figyelmet kapsz, egészségesebb leszel és ezáltal jobb lesz a közérzeted, aminek köszönhetően jobb lesz Önmagad megítélése, társas kapcsoltaid jobbá válnak.

Bejelentkezés: Götz Gábor
Helyszín: Budapest
weblap: http://www.vizirelaxacio.hu/


DINAMIKUS MEDITACIÓ + RELAXÁLÓ LÉGZÉS:

A mai felgyorsult világban nehezen tudunk lecsendesedni, megnyugodni. Sok embernél a meditáció hirtelen minden átmenet nélkül nem működik, mert túl nagy a
endorfin
kontraszt a nyugtalanság és nyugalom között, amit nem könnyű lelkileg és testileg feldolgozni. Erre a problémára nyújt segítséget a dinamikus meditáció, ami aktív / passzív légzéssel és mozgással, zenével, csenddel  társul. A feszültségek oldódnak a testedben-lelkedben és fokozatosan tudsz lecsendesedni. 

A dinamikus meditáció eredményekben gazdag módszer, ami garantálja, hogy ellazul a tested, több figyelmet kapsz, egészségesebb leszel és ezáltal jobb lesz a közérzeted. Ennek köszönhetően jobb lesz Önmagad megítélése, társas kapcsoltaid jobbá válnak.
Aminek eredményeképpen rátalálhatsz:
-az energiádra
-a bátorságodra
-a teljességedre
-a belső csendedre
-az életedre
-a szabadságodra
Bejelentkezés: Götz Gábor
Helyszín: Budapest II.ker Széll Kálmán (Moszkva) tér mellett
weblap: http://www.dinamikusmeditacio.hu/

TANTSU RELAXÁLÓ MASSZÁZS:

Képzelj el egy bölcsőt, melyben biztonságban érzed magad, amiben könnyedén el tudod engedni a mindennapos rohanásból származó feszültségeidet. Mély relaxáló
endorfin
terápia (kényelmes ruhában történik a kezelés, nem kell levetkőzni): a kezelés alatt nem beszélünk és nem szól zene, hogy semmi ne terelje el a figyelmed a belső nyugalmadról, ritmusodról. Nagyon lassan, légzéseddel harmóniában ringatlak, lágy nyújtásokat, különleges masszázs elemeket alkalmazva oldom a blokkokat az energia pályáidon. Pihentető, relaxáló kellemes 1 órában van részed, amelyben mély nyugalmi állapotba juthatsz el.

Bejelentkezés: Götz Gábor
Helyszín: Budapest II.ker Széll Kálmán (Moszkva) tér mellett vagy az otthonodban.
weblap: http://sites.google.com/site/vizirelaxacio/masszazs-terapiak


Decemberben kedvezmény:

Aki kétféle kezelést választ, az összérték 10%-át a második kezelésből jóváírom, a második alkalomra is vonatkozik a kedvezmény.További információ és bejelentkezés a terápiára:
 Götz Gábor Tel.: +36 20 386 79  

 Email: gotzgabor@gmail.com 


                      
transzperszonális légzés, transzlégzés, rebirthing, vízi újjászületés, Götz Gábor
A születés hatásai a személyiség fejlődésében: prevenció, megértés, rebirthing (újjászületés)
 
transzperszonális légzés, transzlégzés, rebirthing, vízi újjászületés, Götz Gábor
Dr Jazzy-ben Háver-Varga Mariann-nal beszélgettünk a vízi újjászületésről, rebirthingről, víziterápiákról
.
 
transzperszonális légzés, transzlégzés, rebirthing, vízi újjászületés, Götz Gábor
A Balatoni nyár című műsorban a víziterápiáról beszélgettünk. 
MTV videótár, klikk
 
rebirthing, vízi újjászületés, transzlégzés, transzperszonális légzés, újjászületés, Götz GáborDiéta és fitnesz magazin: vízi újjászületésről, és transzlégzésről riport
(szerkesztő ajánlásával)