Aqua Wellness (vízalatti módszer)

 


watsu fejfájásra, stressz kezelésre watsu, endorfin, mozgásszervi panaszokra watsu, hidrofóbia, migrén ellen watsu és transzperszonális pszichológia módszerekkel ez egy endorfin bomba

Mindennek, ami létezik, van egy közös célja, egy közös lélegzete. Növények, állatok, sziklák és emberek lélegeznek. A Föld lélegzik. Az Anyatermészet a Teremtő láthatóvá lett lélegzete.
John Redtail Freesoul Cheyenne-Arapahoe-indián

Ősbizalom, és könnyed áramlás bölcsője
 a víz

Ez egy lehetőség, amivel megtapasztalhatsz egy igazán mély ellazult állapotot, a szeretetet és az ősbizalmat, ezáltal közelebb kerülsz Önmagadhoz, más emberekhez, a szabadsághoz és a szeretet kiteljesüléséhez.
 
Az élet esszenciálisan légzés és amikor egy kis időre is nem veszel levegőt, más dimenzióba kerülsz, ezért amikor kiemelkedik az arcod a vízből, olyan mint egy születés, átéled a védett állapotot, mint amikor a magzatvíz körbe ölelt. A kezelés hatására újra értékeled az életet, közelebb kerülsz a gyermeki énedhez.

A 90-es években útjára indult Aqua Wellnest, Osho két tanítványa, Kaya Femerling és Nirvano Martina Shulz fejleszette tovább, az "Osho Rebalancing"-ot (kiegyensúlyozást) adoptálták a vízben.
A terápia alkotóit  a delfinek és a bálnák szabad mozgása inspirálta, gyengéd és lassú mozdulatokat alkottak. Egy olyan világot, ahol rálelhetsz a belső békédre, harmóniádra, eggyé válhatsz a világegyetemmel.

 

Szeretet és ősbizalom

A légzéseddel összehangolva meleg vízben történik a terápia, olyan hőmérsékleten, mint amilyen a magzatvíz, testünk melege. A vízfelszínen, miután kellően ellazultál, megnyugodott a tested és felkészült arra, hogy körbe ölelje az egész testedet a víz, akkor egy előre megbeszélt jel után egy víz alatti utazás veszi kezdetét, amelynek segítségével megtapasztalhatsz egy magzati állapothoz hasonló érzést, amivel felfedezheted a játékos gyermeket, megtalálhatod az egód nélkül lényedet.

Olyan élményekben lesz részed, amelyekkel a jelenedet teheted könnyebbé, teljesebbé. 

A kezelés a víz felszínén záródik, a mozdulatok elcsendesednek, de a belső energiáid tovább munkálkodnak. A kezelés végén lehetőséged van elmondanod tapasztalataidat, érzéseidet, hogy verbális úton is fel tudj szabadulni és könnyebben vehesd az élet áramlását. Elfogadd Önmagad, megértsd jobban a jelened.

  /1: Egy orrcsipesz segítségével, hogy ne menjen a légutaidba a víz./

 


A 1,5 órás session ("kezelés") örök élményt ad mindenkinek,
jótékony hatásait felfedezheted Önmagadban, ha találkozunk a vízben.

 
 További információ és bejelentkezés a terápiára:
Götz Gábor Tel.:+36 20 386 79 20

  Email:gotzgabor@gmail.com
watsu fejfájásra, stressz kezelésre watsu, mozgásszervi panaszokra watsu, hidrofóbia gyógyítása watsu és transzperszonális pszichológia elemekkel


                      
transzperszonális légzés, transzlégzés, rebirthing, vízi újjászületés, Götz Gábor
A születés hatásai a személyiség fejlődésében: prevenció, megértés, rebirthing (újjászületés)
 
transzperszonális légzés, transzlégzés, rebirthing, vízi újjászületés, Götz Gábor
Dr Jazzy-ben Háver-Varga Mariann-nal beszélgettünk a vízi újjászületésről, rebirthingről, víziterápiákról
.
 
transzperszonális légzés, transzlégzés, rebirthing, vízi újjászületés, Götz Gábor
A Balatoni nyár című műsorban a víziterápiáról beszélgettünk. 
MTV videótár, klikk
 
rebirthing, vízi újjászületés, transzlégzés, transzperszonális légzés, újjászületés, Götz GáborDiéta és fitnesz magazin: vízi újjászületésről, és transzlégzésről riport
(szerkesztő ajánlásával)